Acum citesti
Cupa Sport Project, întrecerea sponsorilor Turului Sibiului

În luna iulie, Turul Sibiului va fi unul din principalele evenimente, dacă nu cel mai important care se va desfășura în județul transilvănean. Organizarea unei astfel de competiții presupune un efort logistic impresionant care nu s-ar putea realiza fără sponsori, motiv pentru care aceștia sunt invitați să participe la Cupa Sport Project din data de 23 iunie.

Condiția de participare la Cupa Sport Project este un simplă. Competiţia este deschisă oricărui iubitor al sportului şi al mișcării în natură, angajat cu contract individual de muncă, administrator, acţionar sau asociat la companiile ce sunt parteneri sau sponsori ai Turului Ciclist al Sibiului 2012. Chiar și Consiliul Local Sibiu şi Consiliul Judeţean Sibiu sunt invitate să ia parte la cursă, putând participa cu o echipă individuală sau comună.

Cupa va avea un traseu lung de 24 de kilometri și startul se va da la ora 9.00 din parcul Sub Arini. Întrecerea se află la cea de-a doua ediție, anul trecut luând startul circa 150 de persoane.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 7 =