Acum citesti
Knog Boomer USB (2012)

Knog este un brand din ce în ce mai renumit atunci când vine vorba de sisteme de iluminat. Construcția simplă, trendy, jucăușă, îl fac să se poziționeze printre cele mai căutate produse de gen.

Denumirea de Boomer provine cel mai probabil de la puterea sa de iluminare, cu cei 30 de lumeni ai săi asigurându-ți o vizibilitate foarte mare pe timp de noapte (da, te orbește dacă te uiți direct în el de la o distanță mai mică). În plus, prin apăsarea unui singur buton, poți alege unul din cele 4 moduri de iluminat (intermitent sau static). De la același buton, poate fi oprit printr-o apăsare mai lungă.

Partea interesantă, care-l diferențiază de unii concurenți, este că poate fi oricând reîncărcat prin conectarea la o sursă USB. Astfel, nu va trebui să achiziționezi niciodată baterii extra, acumulatorii din interior fiind suficienți. În mod normal, în aproximativ 4 ore, micul acumulator intern va fi deja încărcat de la desktop-ul sau laptop-ul tău. Foarte important: producătorul ne avertizează în pliantul de prezentare că nu este indicat să-l aprinzi în timp ce se află la încarcat, deoarece există riscul de a-l arde.

Durata de viață este de aproximativ 3.5 pentru iluminat continuu și de până la 12 ore în modul intermediar.

Carcasa din silicon are avantajele și dezavantajele sale. În primul rând, izolează eficient miezul din interior (de ploaie, șocuri), în schimb am avut mici dificultăți la montare. Pe cât de practic poate fi montajul, deoarece nu utilizează coliere pentru prindere, ci un colier integrat din silicon medicinal, pe atât de expus este unui gest prea ferm care l-ar putea rupe. Prin urmare te sfătuim să nu tragi la extrem de el. Pentru o tijă de șa sau chiar un ghidon de 31.8 mm, acesta se întinde suficient încât să nu se rupă și să-l țină strâns legat.

Greutatea sa este de 50 de grame, deci nesemnificativă, în schimb, costul este discutabil: 112 Lei. Raportat la design și la puterea de iluminare, Knog este singurul produs care beneficiază de un aer de lifestyle, în schimb, există numeroase alte alternative pentru acest cost.

Cu un design de departe foarte interesant, sistemul poate fi o alternativă pentru cei dispuși să plătească ceva mai mulți bani pentru un produs de calitate, care în plus, luminează eficient și arată chiar bine chiar și atunci când este oprit.

Importator: DHS Bike Parts

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 3 =