Acum citesti
Anul acesta, Clubul de Ciclism Galati a fost Moș Nicolae

În fiecare an așteptăm cu nerăbdare să vină luna decembrie, luna cadourilor, care este deschisă de venirea lui Moș Nicolae. Știm de când eram mici câtă bucurie în suflet aveam la primirea unei mici atenții, fie bombonele, fructe sau orice altceva. Astfel, membrii Clubului de Ciclism Galați (CCG) s-au sfătuit la ceas de seară și, în urma discuțiilor, au hotărât că ar fi foarte frumos să îi facă fericiți pe niște copii.

Drept urmare, în ziua de 6 decembrie, pe la orele amiezii, ei au mers la una din grădinițele din oraș înarmați cu punguțe pline cu bomboane și baloane personalizate cu sigla clubului gălățean.

Bucuria copiilor a fost enormă; doar ce se treziseră din somn și au fost invadați de baloane și dulciuri. Unii dintre ei care au fost treziți de noi credeau că încă visează!

Educatoarele au fost și ele încântate de gestul nostru și multe intrebări s-au ivit în mintea lor. Cine sponsorizeaza actiunea? E vreun partid politic implicat? Unde gasim poze de la eveniment?

Una dintre întrebările pe care le-am primit a fost dacă mai repetăm această acțiune și de Crăciun. Asta încă nu știm, dar vom vedea pe parcurs.

Important a fost că acțiunea a adus multă fericire în sufletul prichindeilor, dar și în sufletul membrilor CCG, care au fost alături de ei.

Acest material a fost realizat cu ajutorul lui George Calinovschi, de la Clubul de Ciclism Galați.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + eighteen =