Acum citesti
Bicicleta lui Karl Platt: Bulls Wild Edge Team Di2 (2018)

Căpitanul echipei Bulls, Karl Platt, se află în Africa de Sud pentru a testa noua sa bicicletă, Bulls Wild Edge Team Di2, una care-i poartă semnătura, acesta colaborând intens cu echipa de proiectare în etapa de proiectare. Campionul la Maraton al Germaniei nu se află pe continentul African în mod întâmplător, căci se pregătește pentru una dintre cele mai dificile curse ale anului, Cape Epic.

Acesta a declarat că vrsiunea 2016-2017 a bicicletei a fost una reușită, însă cea actuală este mai pregătită ca oricând să facă față cerințelor unei competiții pe etape precum Cape Epic. Astfel, partea din spate a cadrului este acum mai îngustă, oferind mai mult spațiu pentru picioare. Este de asemenea și mai sensibil pe denivelări și utilizează rulmenți noi. În timpul testării prototipurilor, atât karl cât și echipa de dezvoltare au avut mereu un ochi ațintit spre greutatea bicicletei, care reușește să se păstreze sub 10.5 kg, o valoare foarte bună pentru un full-suspension cu o cursă de 100mm.

În ceea ce privește echiparea, întâlnim pe bicicletă o furcă Rock Shox RS1 și o transmisie Shimano XTR Di2, iar în ceea ce privește roțile, cei de la Bulls au apelat la o soluție proprie: Hattori SL Carbon, un set de roți foarte solid și foarte rigid.

Aceeași bicicletă poate fi achiziționată de orice doritor, costul acesteia fiind de 6.599 de euro.

via Bulls

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =