Acum citesti
GT Fury a lui Gee Atheron

Bicicleta de competiție a lui Gee Atherton a fost expusă la standul GT de la EuroBike 2013, alături de versiunea civilă a acestia. Ambele pot fi admirate în fotografiile de mai jos, dar mai întâi aș dori să fac câteva precizări în ceea ce privește echiparea.

GT Fury World Cup este construit în jurul unui cadru din aluminiu, cu suspensii de 200 mm compuse dintr-o furcă Fox cu brațe superioare de 40 mm și un amortizor Fox DHX RC4. Sistemul de transmisie provine de la Shimano, modelul Saint, iar angrenajul este învăluit de un chain guide SMCD (Shimano Modular Chain Device). Schimbătorul de pinioane provine de asemenea din gama Saint, asemenea frânelor cu discuri de 203 mm. Anvelopele, sunt livrate de Continental, modelul Mud King și au o grosime de 2.4 inch.

Modelul pentru restul populației, poate fi achiziționat în două versiuni de echipare, Team și Expert (albastru). Modelul Team este cel de top și are un sistem de transmisie compus din componente Shimano Zee și Saint, o furcă și un amortizor Fox, chainguide eThirteen și frâne Zee cu discuri de 203 mm.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + thirteen =