Acum citesti
GT STS DH din 1998

gt_sts_dh_1998Marketing gone bad: GT ne îndruma în broșura de prezentare din 1998, în textul aferent full suspension-ului STS DH, să facem un exercițiu de imaginație: cum ar fi ca Ferrari să vândă mașina de Formula 1 a campionului de la acea vreme, Michael Schumacher? În mare, era vorba de același lucru date fiind victoriile celor de la GT la cursele de Downhill din acea perioadă. Era de altfel și singura bicicletă de Downhill cu cadru din carbon Carbon Thermoplastic (triunghiul frontal). Triunghiul posterior al cadrului era construit din aluminiu.

Bicicleta era disponibilă în 3 dimensiuni, doar în culoarea neagră și cu o echipare mai mult decât performantă pentru acea vreme: furcă Rock Shox Judy DHO double crown cu o cursă de 120 mm, un amortizor cu arc care asigura împreună cu bascula o cursă de 125 de mm sau frâne hidraulice de la Formula. Un chainguide era responsabil pentru stabilitatea lanțului pe foaia angrenajului de proveniență AC.

Din seria bicicletelor cu cadru din carbon thermoplast mai făceau parte modele STS 1000-DS, cu suspensii de 100 de mm dar și modelul STS 1500-DS cu suspensii de 125 mm, ambele modele dotate cu furci double crown de la Rock Shox.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − four =