Acum citesti
Mănuși Giro D’WOOL: lâna la putere

Trăim vremuri în care lâna a revenit în centrul atenției, cel puțin în lumea ciclismului. După cum ați mai putut citi review-uri la noi pe site, există producător, autohtoni chiar, care produc haine de ciclism din lână. De oaie. Și sunt foarte călduroase și comode. Cei de la Giro au experiemntat de asemenea cu acest materiale care-ți îmbie simțurile însă la nivel de mănuși. În fond, acestea sunt mănușile DND, dar cu materiale diferite, pentru confort sporit și căldură mai multă pentru zilele friguroase. Cu toate că nu le-aș considera mănuși de iarnă, acestea fac față cu brio în zilele mai reci, cu condiția ca temepraturile să nu scadă sub 2-3 grade. Totodată, la temperaturi de 18-19 grade, nu simți că mâinile îți transpiră, iar meritul în poartă, ai ghicit, lâna!

Nu trebuie să tragi prea tare de ele ca să-ți intre pe mână.

Partea superioară este construită din lână MAPP Merino din Noua Zeelandă, iar la nivel de ergonomie, dimensiunea M mi s-a potrivit perfect. Nu au curea de fixare, doar tragi de ele și le pui pe mâini. Design-ul este în acest sens foarte simplu, iar palma este construită din piele sintetică pentru a oferi o aderență și mai bună dar și protecție în cazul unei accidentări (adică nu-ți vei zgâria palma prea rău*).

*depinde de cum cazi, doh!

Găurele mici în palmă pentru aerisire extra. Funcționează și cu telefoanele smartphone-urilor, însă nu tot timpul. 🙂

Dacă urmezi ghidul de mărimi de pe site-ul celor de la Giro nu ai cum să dai greș cu dimensiunea și ar fi chiar păcat să se întâmple asta căci așa cum îți ziceam, senzația unei mănuși din lână ce se potrivește perfect este chiar faină. Prețul de 26.90 euro, adică de aproximativ 125 de lei este cât se poate de potrivit pentru ceea ce oferă aceste mănuși, adică: mult confort, senzație plăcută la purtare, protecție în palmă, imagine diferită. Așadar, dacă vrei să ieși din peisaj cu ceva data viitoare când accezi la un nou grup de cicliști, poate că aceste mănuși ar fi o variantă cu care să atragi atenția. Presupun.

Cu negru n-ai cum să dai greș niciodată.
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − five =