Acum citesti
Mănuși Giro DJ (2012)

Giro DJ se numără printre cele mai subțiri mănuși pe care le-am laut anul acesta cu noi în tură. Încep cu această caracteristică, deoarece față de alte produse pe care le-am încercat, acestea se numără printre cele mai lejere.

Design-ul este foarte plăcut, nuanțele de gri închis cu albstru reușind să creeze un impact vizual puternic. Pe degetele mare, arătător și mijlociu există un material cauciucat care au menirea de a spori aderența. Personal, aș fi preferat ca acea zonă să fie mai mare, pentru a oferi și mai multă aderență.

Sunt de asemenea bine ventilate, fiind croite din materiale de calitate. Deși grosimea podului palmei (din piele sintetică) este mică, producătorul spune că mănușile te protejează bine în caz de accident. Iar pentru că nu am avut ocazia de a lua contact cu solul, nu mă pot pronunța în această priviință. Partea superioară vine fără protecții suplimentare. În general, unele mănuși concurente oferă diverse secțiuni cauciucate montate pe partea superioară a degetelor sau a mănușii.

Prinderea se face cu arici și este solidă. Pentru un cost de 117 Lei, acestea sunt sensibil mai scumpe decât unele produse concurente, dar mizează pe argumentul suprem: lejeritate atunci când le porți și mai ales atunci când pedalezi și strângi de ghidon. Lipsa protecțiilor superioare însă, nu este justificată.

Importator: Extreme Riders Distribution

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + eight =