Acum citesti
Mănuși de iarnă O’Neal Winter Glove

Nu ne aflăm la un prim contact cu mănuși O’Neal, iar de data aceasta ne-am bucurat de versiunea pentru iarnă, O’Neal Winter Glove.

Și spun că ne bucurăm, deoarece mănușile se numără printre cele mai importante echipamente atunci când vrei să ieși cu bicicleta iarna sau în anotimpul friguros. Așa cum suntem deja obșnuiți, cei de la Oneal ne oferă un set de mănuși bine lucrate, de calitate, care pe lângă protecția împotriva frigului oferă și alte avantaje.

La  minus 4 grade Celsius nu am resimțit frigul de afară, izolația fiind excelentă. Un dezavantaj ce se desprinde din această construcție este grosimea materialului la nivelul degetelor. Dacă sub palmă nu pot fi identificate potențiale probleme, grosimea materialului oferind un plus de comoditate, la nivelul degetelor mănușile împiedică prinderea corespunzătoare a ghidonului. Desigur, îl vei putea cuprinde, însă nu vei avea același sentiment ca și cu un set de mănuși de vară.

Lungimea mănușilor, care-ți acoperă și încheieturile, facilitează astfel mascarea lor sub bluză. Reprezintă un mare avantaj deoarece practic, frigul nu mai poate pătrunde pe la încheieturi, asemenea cazului utilizării unor mănuși de vară pe timp de iarnă.

Pentru a avea o aderență sporită la acționarea manetelor de frână, cei de la O’Neal au optat pentru o soluție simplă, dar eficientă: vârful degetului arătător dar și cel al celui mijlociu sunt cauciucate în zona de contact a degetului cu maneta. Și funcționează din plin!

Mai mult decât atât, acestea sunt rezistente la apă, diverse secțiuni fiind realizate din neopren. Pentru a fi aderente atunci când ții de ghidon strâns, producătorul le-a îmbrăcat cu piele sintetică.

Pe scurt, mănușile O’Neal Winter Glove sunt o soluție excelentă prin care nu doar că împiedici ca mâinile să-ți înghețe ci te vei simți mult mai confortabil în sezonul rece. Le recomandăm pentru cei care nu vor să renunțe la bicicletă în zilele friguroase.

Rating: 4/5
Greutate: 112 grame (cântărit)
Preț recomandat: 175 Lei
Importator: DHS Bike Parts

Vezi Comentariu (1)
  • Imi plac testele astea. Impermeabilitate si apoi rezistenta la vant sunt criterii care le caut la echipamentul de iarna. Apoi functionalitate, lejeritate si apoi pret(de undeva trebuie compromis).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 16 =