Acum citesti
Tu de ce te antrenezi?

Este o întrebare simplă, aparent naivă, dar care te obligă la introspecție. Tu de ce te antrenezi? De ce îți petreci ore în șir pe șosea sau pe cărări de munte când ai putea face altceva? De ce îți place să te doară mușchii? De ce îți place să te trezești cu noaptea-n cap? Câțiva rutieri de top răspund pe scurt la această întrebare și îi provoacă pe fanii lor să răspundă la această întrebare. Cel mai bun răspuns va fi răsplătit cu două zile petrecute în sânul cantonamentului echipei BMC Racing, unde evoluează Cadel Evans, câștigătorul en-titre al Turului Franței.

 

Vezi Comentarii (8)
  • De ce ma dau?
    Buna intrebare, niciodata nu m-am gandit.

    Ma dau de cand ma stiu. Pot sa spun ca toata viata mi se invarte in jurul bicicletei.
    Ma dau pentru libertatea pe care ti-o ofera bicicleta, ma dau ca sa vad locuri noi, ma dau ca sa fac miscare, ma dau ca sa stau mai mult cu prietenii!

    Acea durere care-ti strabate corpul dupa o tura mai lunga e o senzatie incredibila.

  • De ce ma antrenez?
    Ma antrenez de cand eram mic,merg cu bicicleta sa fiu mai puternic si sa ajung mai puternic,cand mergi cu bicicleta poti sa gandesti mai bine lucrurile,fac miscare, iubesc bicicleta mai mult ca orice si cumziceai tu mai devreme fiecare durere careo ai e incredibila.

  • Am mai uitat sa mai scriu ca cand sunt suparat ma dau cu bicicleta,cand sunt fericit ma dau cu bicicleta, eu petrec foarte mult timp pe bicicleta si este atat de relaxant cand mergi cu bicicleta,bicicleta e langa mine 24 de ore din 24 cand merg merg cu ea cand stau pe coltar langa mine sta bicicleta,cand dorm dorm cu bicicleta pentru mine bicicleta e ca un drog

  • Ma antrenez sa ajung pe podium, majoritatea antrenamentelor nu sunt foarte dureroase fizic. Incerc sa-mi antrenez mai mult psihicul, cu puterea mintii poti face mai mult de cat ti-ai imagina. Vreau sa-mi depasesc limitele si nimic nu se compara dupa un antrenament greu, ma simt ca un fulg, parca mi s-au dezlegat doua pietre de la picoare.
    E frumos, ar` fi si mai frumos de nu ar` fi asa mult trafic si noxe… dar, in tara asta, mai mult de atat, nu se poate

  • Bicicleta e cel mai bun antidepresiv, cel mai bun energizant, cea mai loiala iubita. Durerile ulterioare sunt doar o recompensa pentru munca depusa.

  • Bicileta e o parte din mine de cand aveam 4 ani.In fiecare zi mergeam si descopeream locuri noi.Ma elibereaza de stresul de a fi elev.Ma eliberez sufleteste.Acum sunt trist.Bicicleta,cel mai bun prieten al meu,s-a stricat.Ma uit trist pe geam privind cate locuri noi mai am de descoperit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × three =