Acum citesti
BUS Giant obține rezultate excelente la Azuga

Sătui de arșița câmpiei, 630 de pasionați de mountain bike, dar și sportivi de performanță au luat cu asalt stațiunea Azuga, pentru a concura la o nouă ediție a Surmont Mountain Bike Challenge. În mod firesc, echipa BUS Giant a fost prezentă pe Valea Prahovei, obținând și de această dată rezultate notabile.

În weekend-ul trecut, Marian Frunzeanu s-a impus în categoria 29-39 de ani a turei lungi ce a măsurat 44 de kilometri. Prin evoluția sa, ploieșteanul a ocupat a treia treaptă a clasamentului general a respectivului traseu, dar, mai important, și-a adjudecat premiul King of the Hill, fiind primul participant care a trecut peste Vârful Clăbucet, situat la kilometrul 37 al cursei. Totodată, el a fost printre puținii sportivi care au urcat pârtia de ski integral pe bicicletă, încă o mărturie a formei sportive și talentului său. Colegul său de echipă, Răzvan Jugănaru, a avut și el o prestație lăudabilă, ocupând a treia poziție în clasamentul grupei de vârstă 19-29 de ani și poziționându-se cu o treaptă mai jos ca Marian Frunzeanu în clasamentul general al traseului lung.

Ruta de 44 de kilometri nu a fost singura la care au concurat membrii echipei BUS Giant. Florin Benghea și Mihail Rusu au luat startul în cadrul traseului mediu, la grupa de vârstă 19-29 de ani. Cei doi au ocupat astfel primele două poziții ale clasamentului categoriei lor. Alături de echipa de profesioniști au concurat, cu rezultate onorabile, sportivii amatori Dan Muraru, Laurențiu Tucu și George Brasoveanu.

Sfârșitul acestei săptămâni le mai rezervă o provocare sportivilor BUS Giant și anume Maratonul Vinului, o cursă frumoasa, desfășurată printre viile județului Prahova.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × three =