Acum citesti
Trofeul Ski Trab 2021 la schi de tură, va avea loc acest weekend în Munții Rodnei

Weekendul 20-21 martie va fi gazda concursului de schi de tură Trofeul Ski Trab 2021, desfășurat în munții Rodnei. Evenimentul va avea loc de-a lungul a două zile, sâmbătă desfășurându-se proba pe echipe de 2 sportivi, cu startul în stațiunea Borșa, Maramureș, la baza pârtiei de schi, iar duminică proba individuală, cu startul în Pasul Prislop, Maramureș. Taxa de participare are valoarea de 80 sau 150 lei în funcție de categoria la care participi, iar înscrierile se fac aici.

De la organizator

Hotar natural între două zone etnografice importante, Maramureş la nord şi Bistriţa la sud, cu vârfuri și creste care se ridică peste 2000 de metri altitudine, Munții Rodnei este una dintre cele mai preţioase şi spectaculoase părţi a Carpaților Orientali. Cu o suprafaţă de 47.152 ha şi o creastă principală, lungă de 50km, dominată de vârful Pietrosul – 2303 m la vest şi de Ineu – 2280 m la est, Parcul Naţional Munţii Rodnei este al doilea parc naţional din România.

Gazdă primitoare ca de fiecare dată, Borșa ne lansează o invitație la a doua ediție a Trofeului Ski Trab. Schiorii alpiniști vor explora zona centrală a masivului, „Perdeaua înghețată” , înaltă de 80 metri a Cascadei Cailor, platoul Știol și lacul din care izvorăște Bistrița Aurie, căldarea Puzdrelor, cascadele Cimpoiasa şi Puzdrele, vârfurile Anieşul Mare, Laptelui, Galaţului, şaua şi vârful Gărgălău, sunt doar câteva din punctele pe care cele doua zile ale Trofeului Ski Trab 2021 le poate atinge.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + three =