Acum citesti
Salonul Bicicletei anunță următoarea sa ediție în aprilie!

După ce am luat cu toții o pauză destul de îndelungată de la evenimentele publice, iată că, încet-încet, reintram în normal. Astfel, Salonul Bicicletei anunță următoarea sa ediție între 1 și 3 aprilie 2022.

De la organizator:

Pregătește-te să pedalezi către Salonul Bicicletei 2022. Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 1-3 aprilie, in parcarea centrală din Băneasa Shopping City, unde se reunesc marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România. Poți găsi biciclete de utlima generație și biciclete pentru incepători, toate variantele si tipurile de bicicleta intr-un singur loc.

Testează în premieră noile modele de biciclete 2022, te așteptăm să pedalezi și să compare biciclete si trotinete. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție. Electric este cuvântul de bază: biciclete electrice, trotinete electrice, choppere, scutere și chiar mașini electrice, accesorii și gadgeturi.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, găsește echipamentul de care ai nevoie sau cumpără un souvenir din Zona de Handmade și souveniruri. Copiii se vor distra pentru ca avem premii cadou, concursuri, rampe și saltea pentru sarituri alaturi de StrajaExtremePark.

Circuitul de pumptrack adus special în București pentru acest eveniment, concursul de slowbiking și zona de test te vor face să petreci câteva ore la Salonul bicicletei 2022. Ca să fii hidratat și hrănit, coffeebike-uri cu sucuri, foodtruck-uri și bere artizanală te așteaptă.

It’s all about (re)cycle – vino cu materiale reciclabile – hartie, sticla sau pet si poti castiga premii pentru bicicleala.

Program: Vineri, sâmbătă și duminică, 1-3 aprilie 2022, 10:00-18:00
Biletele pot fi achizitionate de aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + one =