Acum citesti
Organizatorii curselor de ciclism din România anunţă concursurile virtuale Pedalăm pentru Viaţă!

Pandemia coronavirus ne afectează indiferent de ce facem sau nu facem. Aşadar, pentru a trece mai uşor peste această perioadă, inventivitatea este la cote înalte zilele astea. O parte dintre reprezentanții cluburilor sau echipelor de ciclism din România, cicliști amatori sau de performanță și organizatori de competiții au venit cu o iniţiativă excelentă prin care nu doar că permit să ne menţinem forma fizică chiar şi în casă, ci ajută mai ales prin dimensiunea caritabilă pe care o are seria de concursuri „Pedalăm pentru Viaţă”.

Prin această iniţiativă se doreşte atragerea cât mai multor donaţii din partea comunităţii de ciclişti din România, bani care vor fi folosiţi în lupta împotriva pandemiei coronavirus. Donaţia este practic taxa de participare la concursul virtual. La finalul seriei de competiții, toate donațiile vor fi folosite în lupta împotriva COVID19!

Pentru a participa trebuie să bifezi câteva condiţii tehnice:

  • Downloadează aplicaţia Rouvy.com şi fă-ţi cont
  • Să ai trainer sau rulou smart ce poate fi conectat la Rouvy
  • Dacă nu ai smart-trainer, e suficient să ai senzori pe bicicleta pe care o foloseşti pe trainer (ex: puls, viteză, cadenţă, putere)
  • Înscrie-te pe platforma Pedalăm pentru Viaţă şi urmăreşte restul de instrucţiuni.

Până acum în cadrul calendarului virtual au fost anunţate 7 concursuri, primul fiind Maratonul Vinului tura de 18 km, care are loc sâmbătă 4 aprilie, taxa de participare fiind de minim 30 lei. Taşteptăm la startul virtual!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + sixteen =