Acum citesti
RoadGrandTour Seciu a trecut în online

Seria de concursuri de ciclism online se îmbogăţeşte cu RoadGrandTour Seciu Online, sâmbătă 11 aprilie cu start la ora 10:30. Participarea este gratuită, dar sunt acceptate donaţii ce vor fi direcţionate spre lupta împotriva pandemiei coronavirus.

De la organizator:

Cu start festiv din bucatarie in sufragerie, suntem gata de prima cursa virtuala din istoria RoadGrandTour. Stim, cu totii ne doream sa fie doar in preajma sarbatorilor, cu miros de mar copt si cozonac, dar vremurile exceptionale impun solutii exceptionale.

Cursa este GRATUITA. Toate incasarile obtinute de la sponsori si prin donatii vor fi redirectionate in lupta contra pandemiei. Vom gasi cea mai buna solutie a momentului sa donam si comunitatii Seciu-Boldesti-Scaeni care, pe timp de pace, ne-a tot rasfatat si aplaudat. Vom reveni cu traseul transparent al tuturor banilor donati.

Cursa virtuala se va desfasura pe platforma Rouvy. Toti cei confirmati in cursa vor primi un email cu coordonatele cursei si parola de acces. Un ghid complet cu pasii de urmat il gasesti in sectiunea de Regulament.

Categorii

OPEN
OPEN MASCULIN ELITE
OPEN MASCULIN JUNIORI ELITE
OPEN MASCULIN MASTER
OPEN MASCULIN AMATORI
OPEN FEMININ EXPERTI AMATORI

AGE GROUP AMATORI
M<18, M19-29, M30-39, M40-49, M50-59, M60+
F<18, F19-29, F30-39, F40-49, F50-59, F60+

Toate incasarile (obtinute prin donatii/sponsori) vor fi redirectionate luptei impotriva pandemiei. Cautam cele mai bune solutii pentru a ajuta si comunitatea Seciu, Boldesti-Scaeni. Ritmul in care se schimba lucrurile impune gasirea unor solutii punctuale. Vom reveni cu traseul exact si transparent al banilor donati.

Hai sus pe trainer! Poti dona aici:

DONATIE 30 lei
https://mpy.ro/re7u0ev

DONATIE 50 lei
https://mpy.ro/re7u1ev

DONATIE 100 lei
https://mpy.ro/re7u2ev

Poti dona si prin ordin de plată în contul:
Asociatia Judeteana de Ciclism Prahova
IBAN : RO07 BTRL 0300 1205 U449 39XX,
Banca : TRANSILVANIA sucursala Ploiesti. 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 13 =