Acum citesti
Specialized în România

Specialized, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de biciclete din lume, este prezent  în România prin Pro Bike din Brașov.

Sezonul trecut a fost unul reușit pentru compania americană, având  o serie de victorii în competițiile de șosea, de downhill sau cross country din care au rezultat 9 campioni mondiali pe 6 tipuri de biciclete diferite . Printre cei mai notorii atleți care aleargă în curse pe Specialized se numără rutierul Tom Boonen, care a atins de curând a 100a victorie, Troy Brosnan (DH), Evie Stevens (Șosea), Burry Stander (Cross Country) sau Fabrizion Macchi (Paraolympics), toți cu rezultate remarcabile.

Dacă toți atleții numiți mai sus au încredere în acest brand, înseamnă că Specialized le oferă biciclete din care  pot scoate maximul, investind sume imense în tehnologie, proiectare și dezvoltare, astfel încât tu să te poți bucura de un produs cu o calitate excepțională.

Iar dacă vine vorba de alegerea unei biciclete, indiferent dacă ești sportiv profesionist sau un simplu iubitor de biciclete, Specialized îți poate oferi biciclete de munte, de șosea, de oraș, pentru sporturi extreme și chiar biciclete pentru copii. În cazul bicicletelor de munte, ai la dispoziție numeroase modele care se potrivesc necesităților tale: biciclete cu cadre din aluminiu sau carbon, biciclete hardtail sau fullsuspension și bineînțeles biciclete 29er. Gama conține atât biciclete pentru plimbări recreaționale cât și cele construite special pentru competiții, ușoare precum în fulg și gândite pentru a te plasa mereu în pozițiile fruntașe ale clasamentelor.

Specialized pana in prezent are 686 de victorii în diferite competiții fiind cel mai cunoscut  brand de biciclete din lume.

Poți consulta toată gama de biciclete Specialized pe site-ul www.probike.ro.

Specialized – our tradition is technology!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − four =