Acum citesti
Noul e-bike de la Audi văzut de aproape

Săptămâna trecută am întâlnit spre surprinderea mea noul e-bike de la Audi, expus chiar în aeroportul din Munchen. O ocazie foarte bună de altfel pentru a-l admira îndeaproape.

Așa cum se întâmplă de obicei, fotografiile producătorului nu reflectă întotdeauna realitatea, în majoritatea cazurilor bicicletele fiind spre bucuria mea, ceva mai atractive. Și așa s-a întâmplat și cu e-bike-ul celor de la Audi, despre care pot afirma pe drept cuvânt că este una dintre cele mai spectaculoase biciclete create vreodată.

Cum tehnologia nu avea cum să lipsească, e-bike-ul Audi a fost înzestrat cu un motor electric, acumulatori bine mascați în cadru, frâne Brake Force One cu manete pentru un singur deget, cadru și jante din carbon și cu un sistem de iluminare care nu te poate lăsa indiferent. Fasciculul de lumină din față și din spate, produs de LED-uri, este impresionant și se integrează perfect în liniile de design tăioase ale bicicletei.

Și chiar dacă nu se observă în fotografii, bicicleta asta este dotată cu o șa, de dimensiuni mici ce-i drept, dar integrată în cadru. Cum șansele ca Audi e-bike să vadă lumina zilei în producția de masă sunt foarte mici, rămân la ideea că ar trebui să reprezinte o adevărată sursă de inspirație pentru toți producătorii de biciclete. Defapt, cum se poate ca o astfel de bicicletă să constituie propunerea de design a unui producător auto și nu a unui producător de biciclete? Nice job!

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − ten =