Acum citesti
Gârboavele XC

Gârboavele XC

Singura competiție de mountain bike a județului Galați, Gârboavele XC, își croiește drum spre a deveni o cursă cu tradiție. Anul acesta a fost programată ceva mai devreme, în data de 7 aprilie, iar organizatorii vor să ofere o experiență de neuitat celor care vor veni la malul Dunării pentru un pic de off-road.

Gârboavele XC este o cursă deschisă tuturor cicliștilor, cu o categorie rezervată celor care practică acest sport de performanță (Elite – 56 de kilometri) și una pentru entuziaștii acestui sport (Amatori – 32 de kilometri). Cronometrarea se va face cu cip și sunt șanse mari ca noroiul care a împotmolit o grămadă de concurenți să fie doar o amintire urâtă. Traseul va fi unul de 8 kilometri și fiecare categorie va parcurge un număr de ture astfel încât să totalizeze distanța aferentă. Mai mult decât atât, traseul de anul acesta este peste 90% ciclabil în condiții de ploaie, spun organizatorii.

Dacă te tentează ideea participării la Gârboavele XC, atunci este bine să te grăbești cu înscrierea pentru că sunt doar 250 de locuri disponibile și aceasta se poate face doar online. Mai multe detalii poți găsi pe site-ul întrecerii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + ten =