Acum citesti
Echipament nou de la Louis Garneau

Mai puțin cunoscuta companie producătoare de echipament de ciclism care îi aprovizionează pe rutierii echipei Europcar a lansat o astfel de colecție zilele trecute, de nivel premium. Course Limited Edition a celor de la Louis Garneau cuprinde atât echipament (pantaloni, tricouri, mănuși) cât și o cască și o pereche de pantofi.

Prima pe listă este casca Course LE (foto sus), un model cu caracteristici aerodinamice, care se și înscrie în noua tendință a acestor accesorii, dar cu un aspect mult mai apropiat de unul convențional. Ventilația este unul din capitolele unde aceasta stă foarte bine, cel puțin dacă este să ne luăm după orificiile cu această destinație.

Pantofii Course 2LS sunt îmbunătățiți din toate punctele de vedere, dar nu am primit clarificări din partea producătorului în ce măsură. Noua pereche este mai ușoară, mai comodă și mai rigidă decât precedenta, iar mulțumită sistemului de închidere BOA circulația sanguină în laba piciorului ar trebui să se desfășoare uniform.

Despre restul de echipament, respectiv mănușile, pantalonii și tricoul, nu există prea multe detalii încă, dar este evidentă folosirea materialului ColdBlack care reflectă căldura. La menținerea unei temperaturi suportabile contribuie și plasele de pe lateralul tricoului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × four =