Acum citesti
Ibis Mojo din 1994

ibis_mojo_1994Gama Mojo de la Ibis a evoluat enorm în ultimii 20 de ani, modelul nemafiind oferit ca hardtail, ci doar ca full suspension. Poți vedea noile modelele aici, ca să înțelegi mai bine evoluția.

Cadrul lui Mojo 1994 punea pe cântar doar 1.7 kg, iar față de versiunea anului 1993, întreaga bicicletă cântărea acum cu aproximativ 2 kg mai puțin. Cu țevi din oțel Tange Prestige Ultimate, bicicleta de Cross Country a fost dotată și cu o furcă cu amortizor, pe care o puteai alege dintre: Manitou 3, Rock Shox Mag 21 sau Rock Shox Mag21SL Ti. Evident, și cadrul a fost proiectat pentru a fi utilizat cu o astfel de furcă.

Sudurile cadrului erau foarte bine finisate, solzii de pește clasici fiind înlocuiți cu suprafețe netede.

Pe lângă cele 7 culori de bază disponibile, oricine putea comanda orice altă culoare, plătind bineînțeles un preț mai mare.

Și nu în ultimul rând, acest Mojo este una dintre bicicletele care utilizează o mână în miniatură pentru a fixa cămășile cablurilor (vezi foto).

 

 

Vezi Comentarii (2)
  • Trebuie secificat, (parerea mea) si greutatetea biciletei initale, care, „Cadrul lui Mojo 1994 punea pe cântar doar 1.7 kg, iar față de versiunea anului 1993, întreaga bicicletă cântărea acum cu aproximativ 2 kg mai puțin.”.Nu prea iese la calcule, nu de alta….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =