Acum citesti
Cupa Maritimo

Cupa Maritimo

Constanța Cycling Team nu irosește niciun pic de vreme, motiv pentru care prima întrecere organizată de ei va fi în luna mai. Cupa Maritimo va fi un concurs susținut de centrul comercial omonim, dar și de alte nume, precum BikeXpert, Isostar România, Hervis și Auchan.

 

Pentru că centrul comerical Maritimo va patrona această primă ediție, traseul se va afla în proximitatea acestuia, trecând prin parcarea lui (foto articol). O tură de circuit va avea 700 de metri, concurenții cu biciclete cu roți de 28” vor parcurge 30 de kilometri, iar cei cu biciclete cu roți de 26”, 20 de kilometri. Startul pentru cele două categorii se va da separat pentru o bună înregistrare la final.

Fiecare dintre aceste două categorii vor fi la rândul lor împărțite în 3 grupe: 14-18 ani, 19-30 de ani și peste 31 de ani. Totodată, va fi organizat și un concurs pentru copii, mai scurt. Pentru toate categoriile vor fi premiate primele 3 locuri.

Participarea la cursă nu va fi condiționată de vreo taxă de înscriere. Data desfășurării este 27 mai. Mai multe detalii vei putea găsi pe site-ul competiției, www.cupa-maritimo.com, care momentan se află în construcție.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 4 =