Acum citesti
Rucsac X-Over Bike

Când vine vorba de alegerea unui rucsac pentru oraș, acesta trebuie să îndeplinească multe calități, așadar din start dezvoltarea unuia nu este o sarcină simplă: trebuie să fie ușor, compact dar totuși să ofere o capacitate rezonabilă de stocare, să aibă diverse prinderi necesare vieții urbane și să aibă un preț decent. Am primit la test rucsacul X-Over Bike și am dorit să vedem câte dintre aceste specificații sunt îndeplinite și mai ales, în ce fel.

rucsac_x_over_bike_2

X-Over Bike este rucsac relativ compact, așa cum poți vedea în fotografii. Are o singură bretea de prindere, pe diagonală, pe care ai la dispoziție și un suport pentru telefon, foarte ușor de accesat. De asemenea, există și o bandă reflectorizantă pe bretea astfel încât să fii vizibil celor care vin din spate. Breteaua este evident reglabilă și poate fi închisă sau deschisă, însă este funcție de care nu vei avea nevoie, deoarece îl pui foarte ușor pe umăr.

Spațiul central, principal, are o gură de acces mai mică, astfel încât să protejeze bunurile în caz că nu închizi fermoarul și nu tragi nici clapeta de protecție. O măsură de siguranță în plus aș numi-o. În ghiozdan încap documente, reviste, cumpărături (spre exemplu dulciuri) și orice altceva îți trece prin cap care are o înălțime de 30 de cm, o lățime de 35 de cm și o adâncime de 25 de cm. Protecția împotriva ploii este asigurată, nu doar prin fermoar ci și prin materialul utilizat. Deasupra clapetei de închidere mai există un buzuar de mici dimensiuni, iar sub aceasta se află două chingi cu ajutorul cărora poți prinde o pompă.

Privind în interior, mai găsim un buzunar de mici dimensiuni, detașabil. De asemenea, în partea din spate există un alt compartiment, relativ plat, unde poți stoca alte diverse obiecte. Partea din spate a ghizodanului este suficient de groasă pentru ca tu să nu simți ceea ce transporți, dar suficient de aerisită încât să nu te alegi cu un tricou ud complet. În cel mai bun caz, vor rămâne 3 dungi de transpirație pe spate, echivalentul celor 3 bureți de protecție care sunt instalați din partea de sus până la baza ghiozdanului.

În plus, X-Over vine și cu un compartiment special pentru sticla de băuturi, realizat dintr-o plasă cu ochiuri de mici dimensiuni. De menționat este și baza rucasacului care este construită dintr-un material dur pentru a rezista la abuzuri și în special gândită pentru situațiile când vei lăsa rucsacul pe jos. Dacă ai nevoie să-l folosești pentru călătoriile la munte, există un sistem suplimentar de prindere, care este foarte ușor de detașat de pe partea din spate a ghizodanului și care-l prinde în formă de X peste piept.

Am tot încercat să găsesc și puncte negative ale acestui rucsac, însă partea funcțională cântărește destul de mult, iar părți negative nu prea există. Prețul este de asemenea corect pentru ceea ce oferă, chiar dacă unii ar putea considera că nu este foarte mic. Pe scurt, un rucsac foarte util, care ne impresionează, în special datorită numeroaselor spații de stocare raportate la dimensiunile acestuia. În orice caz, pentru munte poate fi o soluție provizorie, în niciun caz una completă.

Preț: 249 Lei
Importator: FreeTime Shop

Vezi Comentariu (1)
  • Eu am avut un rucsac asemanator, aproximativ.. Si atunci cand era plin, in curbe, se balansa. Acesta cum se comporta in situatii asemanatoare?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × four =