Acum citesti
Geantă Bikefun Pannier

Gențile compacte sunt cele mai utile soluții pentru cei care se deplasează frecvent prin oraș. Și vin cu o serie de avantaje: se potrivesc pe portbagajul bicicletei tale, sunt ușoare și pot fi extinse dacă necesarul de spațiu o cere.

Geanta Bikefun Pannier este un exemplu în acest sens. Poate fi ușor prinsă de portbagajul bicicletei tale, iar la nevoie, are două laterale ce pot fi extinse pentru a-i crește capacitatea de transport. Deși nu este croită din materiale de calitate, precum unii concurenți germani și nici nu vine cu laterale ranforsate, această geantă de buget se adresează celor care vor să-și satisfacă nevoile de bază pentru transport.

Spațiile de stocare disponibile sunt suficiente pentru tot ceea ce-ți trece prin cap și care nu măsoară mai mult de 25 de cm în lungime și 10 cm în lățime. Vorbesc aici de compartimentul principal din interior pentru că suplimentar, poți desface fermoarul lateralelor, sporind astfel capacitatea genții. Cu toate acestea, un laptop de dimensiuni medii (ecran 15 inch) nu va încăpea nicicum în Pannier. Tableta în schimb, se va simți ca acasă.

Fiind realizată din Poliester și PVC este rezistentă la ploaie, iar materialele reflectorizante te ajută pe timp de noapte. Sau mai edgrabă pe șoferi.

Cost: 115 Lei
Importator: BikeFun România

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − three =