Acum citesti
Săptămâna viitoare ai MTB Skills and Boot Camp la Câmpulung Muscel!

MTB Skills and Boot Camp LEVEL 1 este o tabără de MTB dedicată celor care au deja experiență în ture montane și la concursuri.În această tabără se abordează tehnica MTB, printr-o serie progresivă de exerciții, care au drept scop conștientizarea posturii pe bicicletă și controlul punctelor de contact cu aceasta.

Experiența se desfășoară pe parcursul a aproape 100 de kilometri, cu o diferență de nivel de aproximativ 1.500 de metri, în care se exersează abordarea eficientă a tuturor situațiilor care pot fi întâlnite la un concurs de MTB.

De la exerciții cu jaloane pe asfalt, la abordarea single-trailurilor de pe Ciocanu (Bughea de Jos), această tabară are ca scop progresul tău pe MTB. Tehnici precum wheelie, manual, bunny-hop îi frământă pe mulți dintre amatori, fapt pentru care ți se vor explica, demonstra și ți se vor furniza pașii necesari pentru a le învăța.

Aceasta dintr-o dublă perspectivă, de rider și de antrenor de fitness, specializat în programul național Postural Alignment.

„În opinia mea, înainte de a petrece multe ore încercând să controlezi bicicleta în execuții complexe, este mai productiv să înveți să îți controlezi corpul, în speță mușchii și articulațiile”, spune Marc Sandu inițiatorul taberelor MTB Skills and Boot Camp.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =