Acum citesti
Haibike Sleek 29 RC cu tehnologie e:i shock

Am avut ocazia să vedem multe biciclete cu un design reușit în ultima perioadă și se pare că producătorii nu au de gând să se oprească în a proiecta biciclete din ce în ce mai spectaculoase. Haibike propune modelul Sleek 29 RC, cu tehnologie e:i shock. Despre ce este vorba? 5 ani de dezvoltare au fost necesari pentru punerea la punct a noii tehnologii, care setează suspensia automat în funcție de traseu și de felul în care pedalezi.

Pe bicicletă există trei senzori care analizează permanent viteza de deplasare, accelerația, cadența și denivelările din teren, modificând într-o clipă setările amortizoarelor. Sistemul a fost dezvoltat împreună cu RockShox și Trelock.

Cei trei senzori sunt dispuși după cum urmează: pe furcă (senzor de viteză și senzor pentru detectarea denivelărilor) și pe angrenaj (pentru cadență). Întreg sistemul cântărește doar 350 de grame, iar acumulatorul asigură o funcționalitate de circa 25 de ore.

Sistemul va oferi patru moduri de funcționare: automatic (reglează singur setup-ul suspensiei), open (totul deschis pentru coborâri), blocked (pe scurt, lock-out pentru furcă și shock) și medium (compromis între deschis și închis, conform producătorului).

Odată cu bicicletele 2013 ale celor de la Haibike, e:i shock va fi disponibil pe modelele Heet, Sleek 26 și Sleek 29.

via Haibike

Importator Haibike în România: PerfectBike.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − twelve =