Acum citesti
MARVIN 2022 are loc în Mai și sărbătorește 10 ani!

Unul dintre cele mai cunoscute și populare concursuri de mtb din România, Maratonul Vinului aka MARVIN, pregătește o ediție specială anul acesta, pentru că împlinește venerabila vârstă de 10 ediții! Cu această ocazie primii 450 de participanți, validați până pe 15 aprilie, vor primi tricoul tehnic de ciclism oferit de BikeXpert.

Este concursul cu startul din orașul Urlați și care te poarta prin toate viile din împrejurimi, zona făcând parte din regiunea viticolă Dealu Mare. Anul acesta, concursul va avea loc sâmbătă 14 mai!

Maratonul Vinului este primul concurs de mtb cu scop caritabil din România, Fundația Bucuria Ajutorului din Urlați fiind beneficiarii unei părți importante din fondurile strânse. Creată în 2012, Fundația Bucuria Ajutorului dorește să prevină abandonul școlar și excluziunea socială a copiilor în dificultate, oferind servicii sociale, educaționale și psihologice unui număr de 25 de copii din zonă.

Pentru 2022, MARVIN vine cu niște noutăți interesante în privința traseului, mai precis noua secțiune Corporate, pentru companii și echipe de cate 4 – 3 băieți și o fată, unde timpii fiecărui membru se cumulează. De asemenea, anul acesta sunt reactivate traseele clasice folosite în primii ani ai evenimentului, cele de 31 și 51 km, dar rămâne și traseul scurt de 18 km. Nu în ultimul rând vom avea acum și secțiunea “E-Bike Prietenesc”, cu traseu de 31 km. Ce înseamnă prietenesc? Înseamnă „no rules”!

Înscrierile sunt pornite, așa că ești așteptat/ă la start!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =