Acum citesti
Înscrierile la Red Bull Vampire Trails 2021 au început!

Într-o perioadă în care, din cauza pandemiei, orice distracție este cu grijă dusă la capăt, mulți dintre noi abia așteaptă să ieșim din casă, pe biciclete, și să începem să tragem de ele în disperare, la concurs. Și asta pentru că, până acum, excursii relaxate am tot făcut. Poate a venit vremea și pentru ceva adrenalina serioasă!

De joi 20 mai, înscrierile la Red Bull Vampire Trails 2021 au fost deschise. Concursul are loc pe 19 iunie și este unul special și deosebit, întrucât este posibil ca nu toata lumea să poată participa. În primul rând pentru că locurile sunt limitate la 100 de echipe de 2 rideri. Așa că grăbește-te să prinzi un loc!

A 2a condiție pentru a concura, este ca rezultatele tale precedente, la concursurile de bicicletă din trecut, să fie de așa natură încât să convingă organizatorii că poți lua startul. Nu de alta, însă traseul este poate scurt, 4 km, dar tehnic, și-l vei parcurge în buclă timp de foarte multe ore. Mai mult, totul are loc noaptea. Mai mult, totul durează în jur de 10 ore!

Evenimentul are loc sâmbătă, pe 19 iunie, la Castelul Bran și, evident, vampirii vor pe fază. Tot ce va trebui să faci, în afară de a-i da bătaie la maxim cu bicicleta, este să fii atent să nu te prindă după colț și să-ți sugă sângele… Probabil îți trebuie o lanternă bună pentru asta.

Dacă ai scăpat de treaba asta, îți mai rămâne să pedalezi în jur de 10 ore, întrucât startul are loc la 7 seara, finișul fiind la 5, atunci când știm cu toții că și vampirii se plictisesc și se întorc la treburile lor. Concursul se desfășoară în format ștafetă masculin sau ștafetă mixt. Înscrierea este gratuită!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − 4 =