Acum citesti
ABSA Cape Epic este amânat pentru octombrie 2021

Desfășurată în general în luna martie în Africa de Sud, a 16a ediție a celebrului maraton mtb pe etape ABSA Cape Epic, a fost amânată pentru perioada 17-24 octombrie 2021.

De la organizatori:

Decizia amânării ediției 2021 a fost luată din cauza creșterii cazurilor de Covid-19 la nivel global și local, dar și datorită restricțiilor în permanentă schimbare care țin de participarea la evenimente în Africa de Sud. Ca de fiecare data, siguranța concurenților și a organizatorilor rămâne cel mai important aspect atunci când se iau decizii. Vom continuă să urmăm recomandările și instrucțiunile autorităților într-un mod conform cu obiectivele comunității locale și în limitele așteptărilor entităților responsabile cu sănătatea publică.

Absa Cape Epic 2019 – foto Greg Beadle / Cape Epic

Noi, cei de la ABSA Cape Epic, suntem conștienți că poate asta nu este vestea așteptată de concurenți pe măsură ce ne apropiem de vacanța festivă, ocazie cu care cicliștii petrec nenumărate ore antrenându-se pentru ceea ce este „Concursul care măsoară tot”, dar vrem să ne asigurăm că primești vestea cu suficient de mult timp înainte, pentru a avea timp să-ți planifici antrenamentele în conformitate cu noua dată a concursului.

Echipa noastră, sponsorii și comunitățile locale, au lucrat fără încetare pentru a se adapta provocărilor întâlnite în aceasta perioadă nesigură, dar este clar că pentru a oferi un eveniment la standardele pentru care ABSA Cape Epic este renumită, cel mai bine este să amânăm pentru 17-24 octombrie 2021.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 2 =