Acum citesti
Cele mai reușite 8 suporturi de bicicletă pentru iPhone

Date fiind multitudinile de aplicații pentru telefoanele inteligente iPhone care sunt utile și bicicliștilor, aceștia din urmă poate sunt tentați să își ia aparatul cu ei în turele pe două roți. Și ar fi păcat ca acesta să stea undeva pe fundul rucsacului sau în buzunar când poate fi folosit și pe post de ciclocomputer, ca să nu mai menționăm de funcții precum GPS. Așa că îți prezentăm 8 dintre cele mai bune variante de suport pentru iPhone cu care poți să îți ții telefonul pe ghidon fără a fi copleșit de teama că acesta va cădea de acolo la cea mai mică denivelare.

Primul pe listă este LifeProof Bike&bar Mount pentru iPhone 4 și 4S (foto sus). Acesta este potrivit atât bicicletelor, cât și motocicletelor, poate fi fixat în poziția portret sau peisaj și beneficiază de un sistem de prindere al telefonului ce poate fi acționat cu o singură mână. Prețul este de 39.99$.

Următorul suport vine din partea celor de la The Joy Factory. StormCruiser se atașează de orice ghidon de bicicletă cu două șuruburi, iar carcasa în care este introdus iPhone-ul este etanșă, așa că apa sau praful nu se vor atinge de telefonul tău. Prețul indică 49.95$.

iCarry-Bike S este un suport proiectat pentru a sta într-o poziție verticală sau orizontală, dar trăsătura sa deosebită este alta. Carcasa suportului amplifică volumul telefonului cu circa 10 decibeli. Ce este bun costă, așa că pentru iCarry-Bike S va trebui să scoți din buzunar 59.99$.

Ne oprim acum la suportul Satechi CR-3800, unul nu chiar discret, dar care permite o reglare amplă a poziției, mulțumită brațului pivotant. Este proiectat pentru toate modelele de iPhone și costă 24.99$.

Scosche HandleIT este o opțiune flexibilă pentru toți posesorii de gadget-uri, nu doar cei de iPhone. Nu doar că se potrivește pe orice mărime de ghidon, ci își poate mări lățimea până la 10 centimetri, permițându-ți amplasarea în interiorul acestuia orice aparat de asemenea dimensiuni, de la telefon până la GPS, pentru un preț de 24.99$.

BioLogic Bike Mount pentru iPhone 4 este replica firmei specializate în accesorii pentru bicicliștii urbani. Carcasa protejează aparatul de particulele de praf și de stropii de apă, dar și pivotează pentru a-ți oferi vizibilitate maximă a ecranului din toate unghiurile. Produsul celor de la BioLogic costă 50$.

Un suport interesant este și Arkon Slim-Grip, mai ales că este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor și a ghidoanelor ce se găsesc pe piață. Pentru protecție suplimentară există și o bretea, iar prețul de vânzare ar trebui să indice 19.95$.

Ultimul, dar nu și cel din urmă suport este Wahoo Bike Pack. Totuși, ar fi nedrept să spunem că este doar un suport cu carcasă, pentru că produsul de față permite conectarea iPhone-ului la orice alt dispozitiv cu mediu de transmitere al datelor ANT+, cum ar fi senzor de viteză sau de cadență. În cei 129.99$ care reprezintă prețul, fii sigur că vei avea parte de un produs etanș care va ține la distanță elementele distructive.

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 15 =