Acum citesti
Biciclete „altfel”, în 2012


Așa cum te-am obișnuit an de an, în toamnă îți prezentăm cele mai bizare, diferite și nebune biciclete care vor fi disponibile pentru sezonul următor. Majoritatea provin de la producători de care puțină lume a auzit și sunt dedicate în general acelora care vor să iasă complet din peisaj sau care vor să spargă tiparele clasice și să se afișeze cu un produs de nișă.



Dacă te numeri printre acele persoane sau dacă pur și simplu vrei să-ți întregești colecția de biciclete cu un exemplar diferit, ai nimerit la fix. Aruncă o privire peste bicicletele „altfel” ale anului 2012 și pune la punct o listă de cumpărături adecvată dorințelor tale.


În orice caz, un lucru este cert: biciclete „altfel”, funcționează identic cu cele cu care ești deja obișnuit oferind, după caz, mai multă sau mai puțină plăcere la pedalat. Cum majoritatea nu au reprezentață în România, va trebui să le achiziționezi dintr-un webshop extern sau pur și simplu să le comanzi de pe pagina producătorului.

Printre altele, este posibil ca mountainbike-ul complet aurit pe care-l poți vedea în pozele de mai jos să-ți atragă atenția. Este cel mai scump și cel mai targetat model din cele prezentate în acest articol. Din fericire, este vorba despre un model aniversar, care cel mai probabil, nu va fi comercializat.


Fotografiile au fost realizate în septembrie 2011, la Eurobike.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 1 =