Acum citesti
Înscrie o competiție pe FreeRider.ro

FreeRider.ro susține toate competițiile de mountainbike și șosea din România. De asemenea, promovăm gratuit orice eveniment ciclist, deci, dacă ești organizatorul unui eveniment, te invităm să ne furnizezi toate informațiile pe echipa [at] freerider.ro.

Vom dedica competiției tale un articol și-l vom înscrie în calendarul competițional. Te vom susține și prin publicarea unui banner, astfel încât competiția/evenimentul organizat(ă) de tine să fie foarte vizibil(ă) pe site-ul nostru.

Suntem deci deschiși la viitoare colaborări și parteneriate media. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în legătură cu noi!

Echipa FreeRider.ro

 

 

 

Vezi Comentariu (1)
  • Cred ca multi dintre voi stiu ca particip in fiecare sezon la turnee de ciclism prin Europa in pricipal Germania pentru seniori IV, adica peste 60 de ani. Santem f multi acolo poate 280-300 se prezinta la selectiile pt start. Fosti ciclisti si nu numai, turnee de cca 1600-2000 km. In ultimii ani premiile acordate ma ajuta sa supravietuiesc chiar,- de cand recesiunea a scazut drastic activitatea studioului foto. Ma intreb daca si in Bucuresti – Romania in genr. am putea organiza turnee similare? O sa incerc ceva cu startul pt 15-20 mai 2014, in perioada cu meteo favorabi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − fifteen =