Acum citesti
Cupa Max Aușnit

Cupa Max Aușnit

Cupa ,,Max Aușnit” a pornit de la ideea de a completa lista concursurilor de ciclism din vestul țării. Astfel, între două concursuri de ciclism montan deja bine cunoscute, Liman Bike Race și Cupa Concordia, concursul de șosea Cupa ,,Max Aușnit” este tocmai potrivit.

 

Fiind la prima ediție, acesta pregătește un traseu care îmbină dificultatea cu siguranța, în apropierea Lugojului de-a lungul satelor Jurești-Barna-Pogănești, pe o distanță de 15.7 kilometri și împarte concurenții, în trei categorii :
– 18-29 masculin (4 ture), feminin (3 ture) ;
– 30+ masculin (4 ture), feminin(3 ture);
– Amatori, concurenți de toate vârstele (1 tură);

Echipa Clubului de Turism Concordia împreună cu Asociația „Liman Bike Race”, propun acest concurs pe lista activităților de ciclism în Banat, pentru o varietate de genuri ale acestui sport.
Cât privește denumirea, Max Aușnit (Auschnitt) a fost administrator delegat al celei mai mari societăți pe acțiuni care a existat în România înainte de instaurarea regimului comunist, Uzinele și Domeniile de Fier din Reșița, și care s-a retras în Statele Unite ale Americii, iar astăzi nepotul său Steven Ausnit (Auschnit) este ciclist în SUA. Pentru mai multe detalii, te rugăm să accesezi site-ul competiției.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 3 =