Acum citesti
Ochelari Tifosi Podium S

Compania Tifosi vine tare din urmă în materie de ochelari de ciclism și se străduiește să ofere câteva perechi care să reprezinte o amenințare serioasă pentru greii din domeniu. Am testat recent modelul Podium S, pentru a ne convinge dacă producătorul poate fi următorul nume mare în materie de ochelari pentru ciclism/sport, iar părerile pot fi citite mai jos.

Primul subiect pe care îl deschid este cel al lentilelor. Acestea sunt fotocromatice, deci își închid culoarea în prezența luminii, însă nu sunt tocmai cea mai bună opțiune în condiții de lumină puternică. Fiind o pereche de lentile transparente care au proprietatea de a se adapta nivelului luminozității, personal le văd foarte utile pentru zile de primăvară/toamnă cu cer variabil, ocazional brăzdat de câte o rază de soare. Iarăși nici condițiile de vizibilitate redusă nu reușesc să pună în dificultate lentilele când e vorba de claritate, căci efecte precum distorsiunea sau mărirea imaginii sunt inexistente. Ultimul, dar nu și cel din urmă atu al Podium S este Glare Guard, un strat care îmbracă lentilele și care reduce strălucirea obiectelor văzute prin intermediul acestora.

La fel de important este faptul că construcția ramei nu obstrucționează în niciun fel câmpul vizual, pe deasupra lățimea lentilelor fiind mai mult decât generoasă. Suplimentar, materialul din care sunt realizate, policarbonat, asigură rezistența la zgârieturi.

Confortul este punctul unde cei de la Tifosi nu au lăsat absolut nimic la voia întâmplării. Greutatea perechii Podium S este ridicol de mică, cifrând 29 de grame. Practic, nici nu simți că îi porți, așadar despre presiune în anumite puncte ale feței sau disconfort nici nu poate fi vorba. Dacă mai pun la socoteală faptul că puntea nazală și brațele din zona urechilor sunt fabricate din cauciuc hidrofil care absoarbe transpirația și le face mai aderente, atunci ca și confort, Podium S se bate în prima ligă.

Pe lângă ochelarii propriu-ziși în schimbul celor 350,99 lei vei mai primi și un toc dur cu fermoar, un săculeț în care să păstrezi ochelarii și cu care să îi cureți, dar și garanția pe viață pentru această pereche, în cazul în care produsul dovedește a avea un defect de fabricație.

Importator: Sportparts.ro
Preț: 350,99 lei


 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − 3 =