Acum citesti
Încălțăminte Northwave Tribe și Clan – prezentare

În fond, ambele perechi – atât Tribe și Clan au mai fost în testele noastre, iar versiunile de față sunt de fapt similare cu cele testate în trecut, doar că oferă culori noi. Dacă dorești să citești review-urile separate, te invităm să dai click pe cele două link-uri. Altfel, poți citi prezentarea celor două perechi în continuare.

A fost o prezentare dar asta nu înseamnă că nu ne-am dat cu ei. Doar pentru a vedea dacă există vreo diferență față de modelul testat anterior.

Northwave Clan

Este una dintre cele mai importante perechi de încălțăminte ale producătorului italian și de altfel, printre cele mai vândute cu talpă dreaptă. Aceasta din urmă este dezvoltată împreună cu Michelin și este destul de dură, dar nu atât de dură încât să nu poți flexa deloc, cu un design care amintește de anvelopele Michelin Jet XCR. Talpa oferă multă aderență pe suprafața pedalelor platformă și ajută ceva chiar și atunci când faci pushbike.

Construcție solidă și dimensiuni mari.
Ceea ce se traduce prin mai multă protecție. Limbă de dimensiuni medii și prindere cu șireturi.
Vedere de sus. Bombeul pătrat poate că nu este pe gustul tuturor.
Aici se vede foarte clar care este zona ce trebuie să ofere aderență pe sol și cea care oferă aderența pe pedale.

Modelul Clan este destul de lat, așadar cei cu o labă a piciorului îngustă, s-ar putea să comenteze la cât de bine stau aceștia pe picior. Pentru anul în curs, există posibilitatea să-i achiziționezi și în culoarea albă, însă nu cred că este cea mai inspirată decizie, mai ales dacă preferi să pedalezi în zilele ploioase. Prețul este unul corect pentru ceea ce oferă, mai precis 635 de lei.

Northwave Tribe

Tribe-ul este model dedicat bicicletelor cu pedale platformă însă pot fi purtați fără probleme chiar și atunci când ieși prin oraș, la o plimbare la picior. Nu se simt atât de robuști precum modelul Clan, însă sunt mai confortabili și disponibili pentru mai multe tipuri de aplicații. Talpa este de asemenea dezvoltată împreună cu Michelin, iar atât bombeul cât și călcâiul sunt ranforsați, prin urmare nu stai cu grija că dacă vei lovi diverse obstacole de pe traseu, te va și durea.

Mai subțirei și mai eleganți decât modelul Clan. Și clar, mai confortabili la mersul pe jos.
Design-ul este cumva similar, deși Tribe-ul îmi place mult mai mult ca aspect.
Prinderea se face cu șireturi, iar limba are dimensiuni mai mici decât la Clan.
Și zona din spate este ranforsată, însă nu oferă același nivel de protecție precum modelul mai scump.
Multe spații pe talpă menite să găzduiască pinii pedalelor tale platformă.

Prinderea se face cu șireturi, sunt realtiv bine aerisiți, iar limba are dimensiuni medii. La fel ca modelul Clan, și aceștia sunt disponibili în culoarea albă, iar ca recomandare rămân cu rezervele exprimate mai devreme în ceea ce privește acest look. Negru se pretează cu siguranță mai bine. Sunt chiar mai ieftini decât Clan, fiind oferiți pentru 469 de lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + eight =