Acum citesti
Casca TSG Staten Carbon

Anul acesta, am fost insotiti la cateva teste de TSG Staten Carbon si pentru ca a fost o companie mai mult decat placuta, trebuie sa-ti marturisim de ce ar trebui sa achizitionezi aceasta casca pentru Downhill sau Freeride.


In primul rand, beneficiaza de o structura exterioara din carbon. Aceasta iti ofera certitudinea ca vei supravietui oricarui impact major atunci cand vei pierde controlul pe traseu iar lucrurile o vor lua razna. In al doilea rand, carbonul este recunoscut si pentru greutatea foarte mica, Staten Carbon reusind sa puna doar 1.100 de grame pe cantar. Nu este ca si cum nu s-ar afla pe cap, dar nici nu-si va face simta prezenta intr-un mod suparator.


Constructia „multi layer”, ofera acestei casti un plus de rezistenta la impact. Straturile multiple vegheaza la siguranta a ceea ce ai mai de pret pe umeri. In timpul parcurgerii traseelor, am apreciat cele 11 guri de ventilatie, care au reusit sa ne determine sa negociem fiecare viraj rapid la „rece”.


Cei de la TSG recomanda aceasta casca intr-o mica masura si pentru All Mountain sau Freestyle. Intr-adevar, pretul de achizitie nu este cel mai mic, dar aspectul si functionalitatea reusesc sa completeze din plin si chiar sa depaseasca aspectul financiar. Iar daca vrei un motiv in plus sa intri in posesia ei, afla ca o utilizeaza si riderul din Austria, Markus Pekoll, de doua ori campion national la downhill.


Te invitam sa vizionezi si galeria foto cu casca TSG Staten Carbon.




Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 1 =