Acum citesti
YT Industries Jeffsy, disponibil acum cu roți de 27.5 inch

După lansarea lui Jeffsy cu roți de 29 de inch, cei de la YT Industries au considerat ca fiind firesc următorul pas: lansarea unei versiuni cu roți de 27.5 inch, pentru cei care vor să se miște mai rapid și mai agil pe bicicletă. Modelul este deja consacrat și a strâns mulți adepți, însă era imperios necesar ca prin roata mai mică, modelul să se adreseze celor care pedalează mai sportiv sau chiar celor care au o înălțime mai mică. Astfel, la nicio lună după ce a prezentat întreaga gamă pentru 2017, YT vine și cu modelul Jeffsy 27.

Cei de la YT ne spun un singur lucru: size doesn’t matter!

Diferențele față de modelul cu roți de 29 de inch sunt destul de mari. În primul rând, este vorba despre o cursă mai mare a suspensiilor, un mare câștig din start. Poți alege o versiune cu suspensii de 160 sau 150mm, iar astfel, între o versiune de enduro sau de all-mountain. Apoi, pentru prinderea roții de spate dar și pentru angrenaj, se va utiliza tehnologia BOOST (asta presupune componente mai late, pentru stabilitate mai mare). Tehnologia Virtual 4 Link pentru suspensia spate va fi desigur prezentă și pe acest model, permițând utilizatorului să modifice ușor geometria cadrului, cu ajutorul unui Flip Chip. Astfel, poți modifica unghiul headtube-ului de la 66 la 67 de grade, cel al seat tube-ului, de la 75.5 la 74.5 grade, iar BB-Drop-ul de la 5 la 15mm, un angrenaj plasat mai jos furnizând mai multă stabilitate pe traseu.

Versiunea de top cu cadru din carbon.

Patru variante cu cadru de carbon vor fi disponibile (CF Pro Race, CF Pro, CF One și CF Two) și alte două cu cadru de aluminiu (AL One și AL Two). Modelul de top, CF Pro Race, este singura versiune care vine echipată cu suspensii de 160mm, cu componente ce provin de la Fox, e*thirteen, Renthal, Race Face sau Sram. Greutatea acesteia va fi de doar 12.4 kg.

Versiunea de top, cu cadru din aluminiu.

Mai multe informații găsești pe yt-industries.com.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 9 =