Acum citesti
ROSE Bikes lansează roțile aero din carbon RC Forty și Fifty

ROSE Bikes au prezentat două seturi de roți de cursieră din carbon marca proprie, RC Forty și RC Fifty, care devin un etalon al roților de performanță. Aerodinamice, super ușoare și extrem de robuste, noile RC Forty și RC Fifty au fost lansate pe 13 decembrie. Cu o greutate ce începe de la 1350 g, roțile sunt cu 100 g mai ușoare decât produsele comparabile de pe piață și promit și proprietăți aerodinamice superioare. Modelele sunt disponibile pentru frâne pe jantă sau pe disc și cu două înălțimi ale jantei, fiind astfel potrivite pentru orice disciplină.

Cei de la ROSE Bikes au lucrat la noile roți un an și jumătate. Jantele au profilul de 37 și 47 mm, de unde vine și numele RC Forty și RC Fifty. Rezultatul sunt patru modele: o versiune pentru frâne pe jantă și trei combinații posibile pentru frâne pe disc. Cum modelul pentru frâne pe disc vine în două dimensiuni ale profilului, roțile pot fi combinate fără restricții și folosite la multe discipline. Modelul RC Fifty în versiune pentru disc sau frâne clasice vin ca un complement perfect pentru modelul de cursieră X-LITE. Combinația de 37 mm pe față și 47 mm pe spate e perfectă pentru bicicletele de maraton. Pentru grave, alegerea potrivită e un set re RC Forty.

O altă caracteristică importantă a roților ROSE este forma lor optimizată aerodinamic. cu profilul rotunjit, jantele produc o rezistență aerodinamică foarte redusă și reduc forțele destabilizatoare la vânt lateral. Cicliștii se bucură de controlabilitate superioară pe cursiere și salvează energie prețioasă pe circuit. Împreună cu greutatea mică și rigiditatea de top, cicliștii se bucură de accelerație maximă.

Butucii sunt fabricați în Germania de Newmen și oferă performanțe fără compromis la o greutate de top. Jantele au o lățime internă de 19 mm, sunt tubeless ready și sunt compatibile cu anvelopele moderne mai late. Mai mult, toate versiunile de roți folosesc doar spițe rezistente Sapim și sunt montate manual în fabrica din Bocholt. Roțile cu frânare pe disc folosec spițe CX Sprint iar cele cu frânare pe jantă folosesc spițe ușoare CX Ray pe față și CX Sprint pe spate. Niplurile sunt ascunse în jantă și sunt așezate pe capse speciale. Astfel distribuția forțelor e egală iar ruperea spițelor e aproape imposibilă.

Prețul e de asemenea imbatabil: modelul pe disc e disponibilla prețul de 1399 Euro iar modelul RC Fifty pe jantă are prețul de 1499 Euro pentru un set. ROSE Bikes oferă o garanție de 2 ani. În plus, clienții a căror roți sunt distruse într-un accident în primii 6 ani primesc un discount de 50% la un set nou de roți.

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și pe cea din România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − seven =