Acum citesti
Pedalele Garmin Vector au devenit disponibile

Sistemul de măsurare al puterii integrat în pedale anunțat de Garmin a devenit realitate. Vector sunt o pereche de pedale de șosea care conțin un senzor ce măsoară wații cu care pedalezi și care este compatibil cu ciclocomputerele Edge ale aceleiași companii.

garmin_vector

Considerate a fi indispensabile în lumea ciclismului profesionist, dispozitivele de măsurare a puterii au fost până acum fie integrate în butucul roții de spate, fie în angrenajul bicicletei, instalarea lor fiind ceva mai complicată. Aici susține Garmin că a adus marea inovație, prin faptul că senzorul din pedalele Vector transmite fără fir informațiile înregistrate, ceea ce face ca instalarea sistemului să fie la fel de complicată precum montarea oricărei perechi de pedale.

De asemenea, și modul de măsurare a puterii este unul care ține de inginerie avansată, un aparat calculând deformarea elastică a axului pedalelor, de unde deduce cu câtă putere s-a apăsat pe acestea.

Vector sunt compatibile cu plăcuțele de pedale Look Keo, iar dispozitivul mai măsoară și cadența de pedalare. De asemenea, soft-ul poate fi actualizat la fel ca orice alt program. Momentan, sistemul funcționează cu ciclocomputerele Garmin Edge 810 și 800 și va avea un preț recomandat de vânzare de 1.699$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 13 =