Acum citesti
Noutăți Alpinestars pentru 2016

Alpinestars este una dintre acele companii care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă nu ai auzit de ei din industria bicicletelor, căci aici au pășit de curând, cu siguranță că îi cunoști din industria moto. Sau cea auto. Compania italiană a fost creată în 1963, iar de atunci a continuat să crească fără oprire, devenind fără doar și poate, una dintre cele mai respectate în domeniu.

Cum spuneam, de curând italienii au făcut primii pași și în domeniul ciclismului, iar la Eurobike am avut ocazia să vedem care sunt noutățile pentru anul viitor.

În principiu, nu vei întâlni prea multe haine mulate în gama celor de la Alpinestars, majoritatea fiind dedicate celor care preferă să se îmbrace mai lejer. Iar asta se poate vedea deja din gama de haine pentru Cross Country, iar nou pentru 2016 este tricoul Lunar SS Jersey. Conceput pentru sezonul cald, acesta este extrem de ușor și promite o aerisire foarte bună, iar un fermoar asigură închiderea acestuia în jurul gâtului. În partea din spate se regăsește compartimentul multimedia, cu traseu prefedifinit pentru cablul de căști.

DSCF4581 DSCF4582Tot pentru iubitorii de Cross Country există și noile mănuși din gama F-Lite. Așa cum o spune și numele, sunt foarte ușoare și bine aerisite, vin cu silicon pe degete pentru o mai bună aderență pe ghidon, iar palma este ranforsată pentru o mai mare durabilitate dar și pentru protecție optimă în cazul unui accident.

DSCF4560 DSCF4561În ceea ce privește gama de All-Mountain, Alpinestars lansează noii pantaloni Hyperlight, în a doua versiune. Aceștia sunt mai ușori decât versiunea anterioară și sunt construiți dintr-un nou material. Chiar dacă sunt destul de largi, aceștia permit rider-ului să se miște în voie pe bicicletă, având zone specifice care se întind în caz că este nevoie. Partea de șezut nu are cusături pentru a nu deranja atunci când stai pe șa, se prind cu două capse și cu fermoar și au buzunare pentru mâini, alături de unul mai adânc, cu fermoare, unde poți stoca lucrurile cele mai importante.

hyperlight2_shorts_redwhite_2DSCF4577

În aceeași gamă, Alpinestars aduce și o nouă jachetă, care va respecta aceleași idei generale: greutate mică, respirabilitate mare, aerisire corespunzătoare. Este rezistentă la ploaie, iar fermoarul este special creat, contribuind la izolarea față de mediul exterior. Va exista bineînțeles și buzunarul multimedia, dar și elemente reflectorizante, menite să ofere o siguranță mai bună pe timp de noapte.

all_mountain_jacket_red_white_3_3Pentru enduro, pantalonii Pathfinder reprezintă un produs nou, care să alătură gamei deja existente. Cu aceștia, Alpinestars dorește să se diferențieze de majoritatea producătorilor, oferind o pereche de pantaloni foarte ușoră, chiar dacă beneficiază de o construcție multi-layer, menită să ofere și protecție în cazul unui accident.

pathfinder-shorts-blakc-photoshopped-base_7DSCF4578

Iar pentru zilele cele mai puțin prietenoase, ai la dispoziție mănușile Nimbus Drystar. De asemenea ușoare, 100% rezistente la apă, acestea incorporează membrana Drystar. Sunt de asemenea eficiente în zielele reci, nu doar în cele ploioase, iar construcția palmei le face foarte durabile, oferind totodată și o aderență bună.

nimbus_glove_red_1_1În gama Alpinestars regăsim și numeroase protecții pentru All-Mountain, Enduro și Freeride, dar și rucsaci, accesorii pe care le poți vedea în galeria de mai jos.

Importator Alpinestars în România: 1ktm.ro.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + thirteen =