Speedplay lansează noile pedale Brass Knuckles

0

Există pe piaţă pedale şi pedale însă cei de la Speedplay spun ca acest model, Brass Knuckles, este cel mai rezistent menţinând în acelaşi timp şi o greutate redusă. La designul acestor pedale şi-a adus contribuţia şi Jeremy VanSchoonhoven, de 5 ori Campion Naţional la trial, iar construcţia în sine constă în ax pe toată lungimea şi rulmenţi.

Speedplay Brass Knuckles 2

Pedalele sunt prelucrate CNC şi dispun de 20 de pini ce pot fi înlocuiţi după ce s-au uzat. Corpul este lat de 13,5mm, iar axul de 12mm abia are loc. Acesta este deservit de 2 rulmenţi capsulaţi. La fel ca celelalte modele de la Speedplay, pedalele Brass Knuckles pot fi întreţinute uşor împingând vaselină prin gaura de service din ax. Greutăţile sunt de 335g pentru pedala cu ax din chromoly sau 395g cu ax din titan.

Speedplay Brass Knuckles 1

Pedalele costă 160$ în culorile roşu, auriu şi negru exolat în timp ce modelul şlefuit manual costă 175$. Pedalele cu ax din titan costă 335$ pentru culorile standard şi 350$ pentru varianta şlefuită.

Speedplay Brass Knuckles 3

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBicicleta mea (162): SCOTT Aspect 660 (2013)
Articolul următorSanta Cruz lansează cadre ieftine din carbon, manşoane şi ghidoane din carbon
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

10 − 6 =