Acum citesti
Lumină de spate de 100 de lumeni cu prindere magnetică de la Blaze

burner-rear-light-laserlight-blaze-2-600x450În ultimii ani au apărut o grămadă de sisteme de iluminat performante, în mare parte datorită apariţiei de LED-uri noi şi ieftine. Blaze lansează o nouă lumină pentru spate foarte puternică – ceea ce nu este un lucru deosebit, dar care are un sistem de montaj ingenios.

Modelul Burner are 24 LED-uri şi o carcasă de aluminiu impermeabilă oferind iluminare pe 180 de grade cu un mic contur în jurul perimetrului iluminat. Carcasa IP7 o face impermeabilă, nu doar rezistentă la apă.

Pe lângă modurile clasice de funcţionare continuă şi intermintentă, există şi un mod automat cu un senzor care determină când trebuie ca lumina să funcţioneze şi când nu. Senzorul măsoară lumina ambientală iar Burner va porni singur când se întunecă, la intrarea într-un tunel, sub copaci sau de fiecare dată când lumina este slabă. Firma aşteaptă sugestii pe Kickstarter despre cum ar trebui să programeze modurile intermitente, având în vedere că LED-urile au 60 de niveluri de luminozitate care ar putea da naştere la nişte scheme interesante.

burner-rear-light-laserlight-blaze-2-600x450Bateria are o durată de viaţă de circa o lună la utilizare normală urbană iar greutatea este de 100 g.

Ceea ce este interesant este sistemul de prindere. Lumina se prinde de suport cu un magnet puternic care o prinde fix într-una dintre poziţiile indexate orizontal şi vertical iar demontarea este super simplă, prin tragere directă. Suportul este cu mult cauciuc de protecţie şi rămâne montat pe bicicletă.

Cablul de încărcare se ataşează tot cu magnet în locul cablului Micro USB care ar afecta impermeabilitatea.

burner-rear-light-laserlight-blaze-7-e1447893127365-600x323burner-rear-light-laserlight-blaze-1-600x400Preţul pentru Burner începe de la 59 USD pe Kickstarter şi este de asemenea disponibil în pachet cu un model cu LED-uri albe sau cu noua lumină de faţă Laserlight care proiectează un contur de bicicletă în faţa fascicolului luminos de 300 lumeni.

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + five =