Acum citesti
Ture de pedalat în Sibiu organizate de către Asociația Județeană de Turism

Deschiderea față de bicicletă și tot ceea ce înseamnă aceasta cunoaște un nou nivel și nimic nu ar putea confirma mai bine această afirmație decât inițiativa Asociației Județene de Turism, o organizație non-profit care se ocupă elaborarea şi implementarea politicii de turism a judeţului Sibiu. Punând la treabă diversele atracții pe care județul din sudul Transilvaniei le are, Asociația organizează și ture cu bicicleta, proximul eveniment fiind programat pentru 20 septembrie.

tara

Țara Secașelor va fi perimetrul în care se va desfășura acțiunea programată pentru acest weekend, cap de afiș fiind locuri pitorești precum Gușterița turistică cu valorile ei naturale și arhitecturale. Drumul va coti pe urmă spre Hamba pentru o lecție de apicultură urmată de degustare de miere. Oprirea finală va fi la Șura Mare, care va încheia circuitul printr-un concert susținut într-o biserică de secol XIII.

Aventura începe la ora 9 din orașul Sibiu și lungimea totală a rutei va fi de 42 de kilometri, cu o diferență de nivel de 330 de metri. Mai multe informații se pot afla pe site-ul oficial.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 5 =