Acum citesti
Tom Öhler de la SR Suntour îşi face lucrarea de masterat şi cere ajutorul comunităţii

Tom Öhler este ciclist sponsorizat de SR Suntour. De-a lungul carierei sale sportive a obţinut destul de multe rezultate notabile – de 5 ori Campion naţional al Austriei, Vice campion UCI la juniori in 2001, record mondial Guinness în 2009 pentru „Cea mai înaltă căţărare de perete pe bicicleta” şi multe altele.

Tom Ohler SR Suntour 01

Recent Suntour ne-a informat că Tom îşi va susţine lucrarea de Masterat, iar subiectul ales este „Personalitatea mărcilor de biciclete”. Nu doar oamenii au personalităţi diferite ci şi mărcile. În majoritatea industriilor nu este suficient să faci produse diferite între ele pentru a fi mai interesante decât cele ale concurenţei. Aparent aici intervine personalitatea mărcii. Personalitatea oferă consumatorului un beneficiu psihologic tangibil şi o valoare emoţională.

Tom Ohler SR Suntour 02

Tom Öhler îşi va susţine lucrarea de Masterat la Universitatea Schloss Seeburg unde se realizează un studiu ce analizează personalitatea câtorva mărci care produc furci cu suspensie şi efectele pe care le generează în obiceiurile noastre de cumpărare.

Tom Ohler SR Suntour 03

În încercarea de a obţine informaţii necesare realizării lucrării de masterat Tom Öhler ne invită să completăm acest chestionar. Pentru a-ţi răsplăti timpul petrecut există şi câteva premii care vor fi acordate prin tragere la sorţi. Dacă vrei să participi la tombolă trebuie să-ţi laşi la final adresa de mail.

Premiile sunt:

  • 3 furci cu suspensie la alegere (mărcile vor fi anunţate când câştigătorii vor fi anunţaţi cât şi modelele disponibile);
  • 5 vouchere Amazon în valoare de 20€;
  • 20 vouchere Amazon în valoare de 5€.

Chestionarul cu pricina pe care îl doreşte Tom îl găsiţi la această adresă.

Foto: Stefan Voitl

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − four =