Acum citesti
Primarul Sorin Oprescu se gândește să traseze noile piste tot pe trotuar

Cu 10 milioane de euro puse la dispoziția sa, Primăria Generală București urmează să demareze o nouă campanie de amenajat piste pentru biciclete. Și deși are la dispoziție o multitudine de opțiuni privind configurația acestui nou sistem, edilul-șef Sorin Oprescu ia în calcul, din nou, amplasarea acestora pe trotuar, conform Digi24.

legea_biciclistilor

Suma alocată de Guvern ar urma să fie folosită la amenajarea de piste pe circa 60 de străzi ale Capitalei, însă „unele dintre ele pot fi refăcute şi vor fi refăcute pentru că asta este situaţia”, spune Sorin Oprescu. Această declarație se bate cap în cap cu realitatea din teren căci în urmă cu doi ani, Poliţia Rutieră a decis desfiinţarea a 100 de km de trasee aflate pe trotuare pentru că puneau în pericol bicicliştii şi pietonii.

Sursa: Digi24

Vezi Comentarii (4)
  • aceeasi bataie de joc este si in cluj… dar pe 4 mil eur… lungimea clar este mai mica, de banii aia au facut si statii de self-service, au luat 500 biciclete… dar benzile sunt doar desenate; tare scumpa mai e vopseaua in timpurile astea.

  • de unde credeti ca vin banii pentru campanii electorale? daca vopseste iar pistele suspendate de politie, trebuie sesizat DNA-ul!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + eighteen =