Acum citesti
Cursa către Dolomiți

Pe Matei Bogdan îl știți deja. Este un cicloturist care nu doar se plimbă ci căruia îi place să și dea mai departe din experiența acumulată, sa povestească pe unde a fost, cum s-a simțit, dacă a fost frumos, dacă merită și dacă recomandă pentru alții. După ce a scris despre „Europa în 80 de Zile” și „Munte, Vremuri, Depărtări”, a urmat încă o călătorie prin Alpi. De data asta nu a mai lansat o carte însă a publicat articole pe blogul său personal, cu poze, impresii și trasee. Cartea se numește Cursa către Dolomiți.

Cursa catre Dolomiti Matei Bogdan

Totuși, pentru că mulți preferă o poveste închegată, Bogdan a compilat un pdf cu toate textele și pozele într-un eBook gratuit. Cartea are o mulțime de fotografii, iar organizarea textului este pe zile. Așadar o vei parcurge ușor, ca pe-un jurnal.

La final de poveste nu este deloc exclus să se întâmple exact ce spune și Bogdan: „Vei descoperi gustul călătoriilor (pe bicicletă)! Asta dacă nu ești împătimit deja, evident. Multe persoane mi-au spus că, citind cărțile mele, s-au apucat de pedalat și de călătorit mai mult. Deci, de ce să nu fii și tu parte a acestora?”

Pentru a obține cartea electronică intră aici. Pentru o buna vizionare alege opțiunea „view two pages” din Adobe Reader.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =