Acum citesti
America de Sud cotidiană și reală văzută din șaua bicicletei: Expediția DelaToha

Parcă planetele s-au aliniat zilele acesta și după ce am dat peste băieții care au pornit în expediția Cycle on South America, am mai găsit un temerar care a mers să descopere continentul latino-american în prima linie (mulțumim lui Ciprian Bucur, care ni l-a semnalat!). Alexandru Tothazan a plecat cu un scop , dar nu și cu un plan, iar asta face călătoria cu atât mai interesantă, însă poate te întrebi ce-o fi așa atractiv în a fi un alt hoinar?

america

Alex detaliază culisele aventurii sale: „Un scop al călătoriei mele în jurul Americii de Sud este să descopăr cultura latină, în toate aspectele ei cu intenția de a învăța cât mai mult din contactul cu oamenii acestor locuri. Privesc cu mai mult interes oportunitățile de a mă integra într-o comunitate și a rămâne pentru puțină vreme într-un loc. Cred cu tărie că, pentru a înțelege cu adevărat cine sunt ei și cum decurge viața lor, am nevoie de timp, de observație și de învățare.”

Se pare că aventura lui Alex va mai continua o bună perioadă, dar partea bună este că îl puteți urmări pe site-ul dedicat acestei călătorii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =