Acum citesti
Vidraru Bike Challenge schimbă locul de start pentru a se conforma FRC

Organizatorii maratonului mtb Vidraru Bike Challenge anunță câteva modificări ale traseului pentru ediția 2018, care va avea loc pe 24 iunie. Maratonul mtb din zona lacului de acumulare Vidraru, dispune de trei trasee de concurs de lungimi diferite: Hobby – 34 km lungime și 1000 m diferență de nivel; Mediu – 52 km și 1500 m diferență de nivel; Maraton – 90 km și 2400 m diferență de nivel.

Vidraru Bike Challenge 2017 – foto Doru Staiculescu

Și în 2018 Vidraru Bike Challenge este etapă în Cupa Națională la XCM, mai precis a 3a etapă. Cicliștii legitimați FRC, care vor participa aici, vor câștiga puncte pentru a avansa în clasamentul național.

Pentru a îndeplini cerințele regulamentului FRC, care la rândul său este conform prevederilor UCI, organizatorii Vidraru Bike Challenge vor schimba locul de start. De asemenea, traseul lung „Maraton” va suferi câteva modificări din aceleași considerente.

Locul de start la Vidraru Bike Challenge este cunoscut a fi într-o mică poiană pe partea dreaptă a drumului DN 7C Transfăgărășan, cum urci spre baraj. Pentru a se conforma regulamentului FRC, zona de start va fi mutată, însă va rămâne în apropiere. Din primele informații este posibil ca startul să fie puțin în aval.

Înscrierile la Vidraru Bike Challenge se încheie pe data de 24 iunie, iar valoarea taxei de participare crește pă măsură ce ne apropiem de ziua concursului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − twelve =