Acum citesti
Galaţiul Pedalează 2018 – Ediţia a doua

Asociaţia Bike Works îi invită pe toţi iubitorii mersului cu bicicleta să participe şi să se înscrie, în mod gratuit, la cea de-a doua ediţie a evenimentului „Galaţiul Pedalează” care va avea loc sâmbătă, 12 mai, în municipiul Galaţi.

De la organizator:

Întâlnirea va fi la ora 17.00, în parcarea Sălii Sporturilor, din apropierea Stadionului Dunărea, unde, mai întâi, toţi cei înscrişi vor primi taloane cu numere pentru tombola care se va organiza la final. Traseul are o lungime de circa 7 km, urmând străzile Brăilei şi Domnească, până la Grădina Publică unde va fi organizată o tombola bogată, iar cei mai norocoși participanți vor câştiga diverse produse oferite de sponsori.

Pentru participarea la tombolă este necesar însă să va înscrieți online, în mod gratuit aici. Detalii despre eveniment putând fi găsite pe pagina de Facebook dedicată evenimentului: „Galaţiul Pedalează – ediţia a doua„. Înscrierile online se vor închide  vineri, 11 mai, la ora 12.00, cu precizarea că persoanele care nu vor reusi să se înscrie, vor putea parcurge traseul alaturi de noi, însă nu vor putea participa la tombola.

Important de precizat este că se va merge pe prima bandă a arterelor de circulaţie, ritmul va fi unul de plimbare, cu o viteză medie în jur de 10-15 km/h, coloana fiind deschisă, flancată și închisă de membrii Bike Works.

Condiții de participare: vârstă minimă 14 ani; bicicletă funcțională; cască de protecție, recomandată; carte de identitate; cunoștințe minime de circulație rutieră.

Alături de promovarea acestui mijloc de transport benefic pentru sănătate şi prietenos cu mediul, ne propunem să conștientizăm participanții la trafic de creșterea numărului de bicicliști pe străzile din Galați și nevoia că aceștia să fie respectați.

Prin parcurgerea traseului, fiecare își asumă că va respectă regulile de circulație și indicațiile organizatorilor. Totodată, coloana de biciclişti va fi însoţită şi de echipaje ale Poliţiei.

Evenimentul „Galaţiul Pedalează  – ediţia a doua” este organizat de Asociaţia Bike Works cu sprijinul Primăriei municipiului Galaţi, Poliţiei Rutiere şi Poliţiei Locale. Sponsori sunt Winmarkt, Daily Pub, Yves Rocher, Apan, New Edge şi Elite Gym. Parteneri media sunt Revista Explore şi Freerider.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =