Acum citesti
Ultimele zile cu taxă minimă la Maratonul Dunarii 2024!

Concursurile de mtb organizate de Rides Club sunt printre cele mai populare din România fiind, paradoxal, și ușoare și grele în același timp. Și accesibile unui număr mare de participanți, dar și dificile, dacă ai spirit competitiv bine dezvoltat și le iei cu adevărat în serios.

Sunt accesibile pentru că traseele, în cea mai mare parte, sunt ușoare fără să necesite condiție fizică deosebită sau tehnică avansată de pedalare. Însă dacă le parcurgi competitiv și în viteză, situația se schimbă radical, condiția fizică trebuind să fie destul de mult peste medie, iar tehnica la fel, mult mai bună, pentru a putea negocia potecile și lua decizii în fracțiuni de secundă.

După concursul Ziua B din 6 aprilie, al 2lea concurs de mtb din calendarul Riders Club este Maratonul Dunării, care va avea loc pe 18 mai. Taxa de participare la acest eveniment variază în funcție de momentul la care te-ai înscris, valoarea minima păstrându-se doar până la data de 10 aprilie, aceasta fiind de 160 lei.

Cu startul organizat în zona parcului Tineretului din municipiul Giurgiu, la Maratonul Dunării vei putea alege să concurezi pe unul dintre cele trei trasee: scurt 19 km, standard 48 km și e-bike 48 km, practic tot traseul standard. La acest concurs înscrierile se închid pe data de 17 mai 2024.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =