Acum citesti
Start „Da, și eu pot!”

„Prima persoana cu diabet tip 1 insulinodependent ce face turul României pe bicicletă. Pentru a ajuta cât mai multe familii să aibă un trai apropiat de normal, Gabriela și Cristian și-au propus să spună Da, și eu pot să fac turul României pe bicicletă.”

Pe 25 în parcul Izvor din București, are loc startul evenimentului „Da, și eu pot!”. Este vorba de primul tur al României pe bicicletă realizat de o persoana insulinodependentă. Provocările sunt multiple, iar principala ține de efortul fizic care nu se împacă deloc bine cu diabetul. Dar tocmai aceasta este și ideea turului, depășirea propriilor limite! Gabriela-Elena Airinei a fost descoperită cu Diabet tip 1 în anul 2002.

Turul României – cât mai aproape de granițe: 30 zile de pedalat, 2.891 km (4.120 m diferență de nivel pozitivă, 4.110 m negativă).

Gabriela și Cristi Airinei, protagoniștii turului, vor fi în parcul Izvor, pe 25 iunie începând cu ora 9, startul fiind programat pentru ora 11. Cei ce vor să-i însoțească până la Giurgiu sunt bineveniți. Zebra Bike pune la dispoziție câteva biciclete de închiriat pentru cei ce nu au și vor să pedaleze cu ei până la ieșirea din București. Doritorii pot obține detalii despre biciclete trimițând un mesaj pe pagina de Eveniment.

Prima oprire a turului va fi la Giurgiu, după 67 km de pedalat, unde sunteți invitați la o conferință cu presa locală și la o masă pentru strângere de fonduri organizată de Iulia și Mihai Grigore.

Sponsorii și partenerii turului sunt: MedtronicRoche Accu-CheckRovelo BicicleteMy ProteinTrisportWorld Class, Decathlon, Rose, NovoNordisk, De Bicicleta, Allianz Tiriac Asigurari si INK Broker. Parteneri Media: Freerider si Radio Bucuresti FM

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 3 =